Spring naar de inhoud

TD Invest, een moderne projectontwikkelaar

TD Invest wordt geleid door Theo Damman. Als burgerlijk en industrieel ingenieur met jarenlange ervaring aan het hoofd van een gerenommeerd aannemers- en betonbedrijf kent hij alle ins en outs van de bouwwereld. Het maakt van hem de perfect geplaatste man om bouwprojecten van een hoogstaande kwaliteit te sturen binnen budget en tegen een deadline.

TD Invest prospecteert, ontwerpt, bouwt en verkoopt. De zaakvoerder heeft zich door de jaren weten te omringen met betrouwbare partners, medewerkers en professionele vakmannen die als een gedreven bouwteam optreden in de vastgoedmarkt. Op enkele jaren tijd is TD Invest een vaste waarde geworden in de wereld van projectontwikkelaars. Het beste bewijs is dat de projectontwikkelaar in een mum van tijd twee residenties wist aan de man te brengen. Zowel particulieren als investeerders waren gecharmeerd door de stijl en de aanpak, en gingen snel overstag voor de 35 comfortabele appartementen uit de twee projecten.

TD Invest hanteert een professionele en persoonlijke aanpak. Dat betekent dat alle stappen binnen het bouwproject zorgvuldig worden doorlopen en dat aan alle vereisten wordt voldaan. De deadlines worden zorgvuldig in de gaten gehouden en alles gebeurt conform het hoogkwalitatieve lastenboek. Afspraken zijn afspraken. En daar wordt nooit van afgeweken.

We werken met één aanspreekpunt. Zo ben je altijd zeker van een snel en correct antwoord op alle vragen. Deze persoonlijke en directe communicatie voeren we ook met onze partners, aannemers en leveranciers. Een grote troef, die zorgt dat er geen misverstanden ontstaan.

Theo
Zaakvoerder

TD Invest bouwt met het oog op de toekomst

Wij creëren unieke appartementen die opvallen door hun graad van afwerking en het gebruik van innovatieve en energiezuinige technieken. TD Invest staat garant voor een persoonlijke aanpak en een doorgedreven begeleiding gedurende het volledige bouwproces.

TD Invest waakt voortdurend over de kwaliteit, rendabiliteit en timing

De aankoop van een appartement is iets wat je niet zomaar even doet. Je neemt heel wat zaken in overweging voor je definitief de knoop doorhakt. En dat geldt zowel bij een eerste appartement als wanneer je ervoor kiest om op latere leeftijd iets kleiner te gaan wonen. Daar zijn wij ons bij TD Invest heel erg van bewust. Daarom geloven we sterk in het brengen van hoogstaande kwaliteit, hanteren we een persoonlijke aanpak en kiezen we voor een doorgedreven begeleiding. Je staat er nooit alleen voor, ook niet nadat je je appartement bent ingetrokken.

"Onze deuren staan altijd open. Dat is zo tijdens het bouwproces, maar evengoed als je al volledig gesetteld bent."

TD Invest investeert in een duurzame toekomst

De kwaliteitsgarantie van TD Invest blijft niet beperkt tot de prachtige afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen. Wij kiezen resoluut de weg vooruit en opteren voor de implementatie van hernieuwbare energietechnieken die het mogelijk maken om zo energiezuinig mogelijk te leven. Onze nieuwe appartementen zijn uitgerust met vooruitstrevende warmtepomptechnieken, zonnepanelen, vloerverwarming en het beste ventilatiesysteem dat op de markt verkrijgbaar is. Deze inspanningen leveren een E-peil E30 op, wat betekent dat je meteen al van een korting geniet op je onroerende voorheffing. TD Invest staat voor duurzaam bouwen. Geen gas- of stookolie, wel een lage energiefactuur en een futureproof appartement.

Duurzaam bouwen

Bouwteam

"Als je het beste nastreeft als onderneming, dan verwacht je ook het beste van je partners. Daarom kiest TD Invest steevast voor experts in hun vakgebied. "

Elk project van TD Invest wordt gerealiseerd door een professioneel bouwteam, onder leiding van TD Invest. Wij staan in voor het ontwerp, de kwaliteit van uitvoering, het bewaken van de deadline, het budget, de promotie, de verkoop en service na verkoop. Om al deze aspecten van het bouwproces in goede banen te kunnen leiden, is heel wat expertise en deskundigheid nodig. En daar zorgen onze zorgvuldig geselecteerde medewerkers en partners voor. Alles samen is TD Invest een gedreven ontwikkelaar die tot het uiterste gaat. Samen met een professioneel bouwteam zorgen ze dat toekomstige bewoners en investeerders zorgeloos kunnen verlangen naar de intrek in hun nieuwe thuis.

Vaste professionele partners, waarmee ook onze vorige residenties (Residentie Molenhoek en Residentie Sint-Elooi) zijn gebouwd, zijn o.a.

Veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving en EPC

VeCeBo
(Waregem) www.vecobo.be

Bouwcoördinatiebureau Pro Plus

Sander
Projectcoördinator

Zaakvoerder Sander Damman is als ingenieur bouwkunde elke dag aanwezig op de werf. Met meer dan 10 jaar ervaring weet hij perfect hoe hij een project van A tot Z moet opvolgen en begeleiden. Pro Plus coördineert, controleert en corrigeert waar nodig. Sander is een probleemoplosser die zorgt dat iedereen op de hoogte is van alle aspecten van het project. Bij vragen van de verschillende partijen, is hij diegene die komt met de juiste antwoorden.

Bouwcoördinatie Pro Plus is ook, in opdracht van TD Invest, het enige aanspreekpunt voor de verkoop. Sander Damman beheerst elk dossier en begeleidt geïnteresseerde kopers bij hun beslissingsproces. Hij helpt hen doorheen het administratieve kluwen en voorziet in oplossingen. Zijn geduldige en persoonlijke aanpak wordt door klanten van TD Invest uitermate gewaardeerd en op prijs gesteld.

TD Invest: luxeappartementen aan een betaalbare prijs

Uitverkocht

Residentie Molenhoek als maatstaf

TD Invest is een relatief jonge onderneming, die in 2018 haar eerste project opleverde in thuisstad Deerlijk. Met Residentie Molenhoek zet TD Invest zich voor het eerst op de kaart van de projectontwikkeling. De zestien appartementen raken vlot verkocht en spreken zowel een jong als ouder publiek aan. “Het opzet was – en is nog steeds – het ontwikkelen van betaalbare luxeappartementen met een hoogwaardige afwerking.” Maar nog meer dan dat, zet TD Invest in op een persoonlijke aanpak. “We willen dat bewoners zich thuis voelen in onze appartementen en dat ze op ons kunnen rekenen, ook lang nadat ze hun intrek hebben genomen.”

Ontdek
Uitverkocht

Residentie Sint-Elooi in mum van tijd uitverkocht

Het succes van het eerste project van TD Invest is een opsteker voor de projectontwikkelaar. Het duurt niet lang tot de Deerlijkse onderneming haar volgende project wereldkundig maakt. Begin 2021 kondigt TD Invest de bouw van een appartementencomplex met 19 luxeappartementen in Sint-Eloois-Vijve aan. De verkoop van Residentie Sint-Elooi kent een vliegende start en in slechts enkele maanden tijd is ook dit moderne nieuwbouwproject volledig uitverkocht.

Ontdek
Nieuw

Residentie Escautval: schoolvoorbeeld van duurzaam bouwen

Voor zijn derde project koos TD Invest resoluut de weg vooruit. Nog meer dan in de andere projecten werd zwaar geïnvesteerd in de nieuwste en duurzaamste energietechnieken. Het project Escautval is het beste bewijs van een project dat niet enkel mee is met de tijd, maar dat nu al een voorsprong neemt op wat er komen zal.

Ontdek

Wij kopen projectgronden

Heb je weet van beschikbare projectgronden of heb je zelf grond te koop?
Breng ons op de hoogte.

Als ambitieuze projectontwikkelaar zijn we voortdurend op zoek naar interessante locaties voor toekomstige projecten. Heb je iets in de aanbieding in de regio Deerlijk of in een radius van zo’n 30 km rond Deerlijk waarop we onze volgende meergezinswoning of koppelwoningen kunnen realiseren? Neem dan vandaag nog contact op.

Contact

Contacteer ons

Weten hoe wij jouw woondroom waarmaken?

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info