Menu

Residentie Sint-Elooi

Tijdslijn

Als potentieel koper bent u ongetwijfeld geïnteresseerd in de vooruitgang van het project op het terrein. TD Invest maakt er een erezaak van om hun projecten af te werken binnen het vooropgesteld budget en ook binnen de vooropgestelde timing.

Hieronder vindt u, met een woordje uitleg en beeldmateriaal, de chronologische voortgang van de sleutelactiviteiten van de bouwwerken. Zo blijft u ook van op afstand op de hoogte van de evolutie van de bouwwerken.

Af en toe verschijnt hier ook informatie over aan het project gerelateerde diverse onderwerpen : materialen, partners, nieuwigheden, ... 

 

 • De vloerplaat uit blok A wordt gestort

  26/6/2020

  De vloerplaat uit blok A wordt gestort

  De vloerplaat uit blok A wordt gestort. Na het zomerverlof zal dit ruwbouwgedeelte worden opgetrokken. Tussenin concentreert Eribo zich op het verder afwerken van blok B & C.

 • De Ruwbouw draait op volle toeren

  29/5/2020

  De Ruwbouw draait op volle toeren

  De ruwbouw gaat volle kracht vooruit. Blok B&C worden eerst opgetrokken. Blok A zal hier onmiddellijk op volgen. Dit levert het voordeel dat alle aannemers na het zomerverlof in fases continu aan het werk kunnen blijven. 

 • Extra bergingsruimte !

  17/2/2020

  Extra bergingsruimte !

  Vlak voor de aanvang der werken werd er beslist om nog 8 extra kelderbergingen te creëren in de vorm van een kelder onder de gemene delen van blok A. Hierdoor breidt het project uit naar 18 (kelder)bergingen die bijkomend kunnen worden aangekocht.

 • Het terrein is volledig bouwrrijp !

  31/1/2020

  Het terrein is volledig bouwrrijp !

  De afbraak is vlot verlopen. Het volledige terrein werd over een diepte van 0,5 meter afgegraven. Vervolgens heeft de landmeter het gebouw uitgezet, zodat de ruwbouwaannemer (Eribo) op maandag 03/02 van start kan gaan met de funderings- en rioleringswerken.

 • Er zijn er al 4 verkocht...

  18/1/2020

  Er zijn er al 4 verkocht...

  De start van de afbraakwerken valt nagenoeg perfect samen met een vierde verkoop. Hoe vroeger je als koper in het verhaal stapt, hoe meer opties en keuzemogelijkheden je hebt om uw appartement helemaal naar uw smaak af te werken.

 • de afbraak is begonnen

  17/1/2020

  de afbraak is begonnen
 • Stad Waregem verleent de nodige bouwvergunning

  20/11/2019

  Stad Waregem verleent de nodige bouwvergunning

  De omgevingsvergunning voor dit project werd toegekend op 20-11-2019.

 • infomoment op woe 27/11

  18/11/2019

  infomoment op woe 27/11

  Wij ontvangen u graag op ons infomoment. Hier beantwoorden wij al uw vragen met veel plezier.

 • "verkocht!"

  26/10/2019

  "verkocht!"

  Het leven is voor de rappe... Een eerste verkoop is al afgerond. Heeft u ook interesse? Wees er dan snel bij!

 • De verkoop gaat van start

  27/9/2019

  De verkoop gaat van start

  Op de Bouw- & Verbouwbeurs van 27-28-29 september werd Residentie Sint-Elooi gelanceerd. Dit was voor het grote publiek de eerste kennismaking met dit harmonieus project.

 • De bouwaanvraag is ingediend!

  24/7/2019

  De bouwaanvraag is ingediend!

  De bouwaanvraag is ingediend. Het dossier werd meteen ontvankelijk verklaard. Wij hopen dat de omgevingsvergunning snel kan worden afgeleverd.