Menu

Residentie Sint-Elooi

Moderne nieuwbouw (19 appartementen) in Sint-Eloois-Vijve.

Neem een kijkje ik wens meer informatie

60 % verkocht !

16 appartementen + 3 ruime studio's TE KOOP

Moderne nieuwbouw residentie met 16 afgewerkte appartementen en 3 afgewerkte studio’s. De oppervlaktes van de appartementen gaan van 82 tot 103 m², telkens met 2 slaapkamers. Er is één appartement voorzien van 3 slaapkamers, nl. B0.2. De 3 studio’s zijn 63, 72 of 76 m² groot en hebben elk één aparte slaapkamer. Het gebouw is onderverdeeld in drie blokken, nl A-B-C.

De 4 appartementen op het gelijkvloers van blok A hebben een terras-tuin combinatie van 34 tot 39 m². De appartementen op de verdiepingen van blok A hebben een volledig zuid-gericht terras dat varieert van 11 tot 28m². De gemene delen van blok A zijn voorzien van een kelder waarin 8 extra bergingsruimtes zijn gehuisvest. Deze kunnen bijkomend worden aangekocht. Op het gelijkvloers van blok C zijn er ook nog eens 8 extra bergingsruimtes. Dat maakt 18 in totaal. 

Blok B kent een gelijkaardige indeling. B0.1 biedt zelfs 66 m² terras + tuin. De terrassen van de verdiepingsappartementen zijn eveneens volledig zuid-gericht. Op het eerste verdiep zijn er twee appartementen met een dubbele terrasruimte. Daartussenin blinkt B1.2 dan weer uit in zijn compactheid met overdekt terras. Op de tweede verdieping van blok B bevinden zich twee elegant ingedeelde appartementen met opnieuw dubbele terrassen.

Het gelijkvloers van blok C huisvest enerzijds één overdekte parkeerplaats en een gemeenschappellijke afvallocatie. Anderzijds zijn hier 10 aparte bergingen voorzien die bijkomend kunnen worden aangekocht. Op het eerste verdiep bevinden zich twee handig ingedeelde studio’s. Met op het tweede verdiep een fantastisch ‘dakappartement’ met een uitgestrekt ZW-terras.

Moderne en strakke architectuur

Net als Residentie Molenhoek charmeert ook Residentie Sint-Elooi door zijn hedendaags architecturaal ontwerp (zelfde architect).  De keuzes voor karakter, uitstraling en leefcomfort zijn ook hier herkenbaar aanwezig.  Het ontwerp combineert opnieuw een strakke modern ogende horizontale lijn-architectuur met grote ramen en veel lichtinval. Langs de Spoorweglaan verspringen blok A en B t.o.v. elkaar.  Langs de Koekoekstraat ligt blok C. De buitenmuren van het gelijkvloers en 1e verdiep bestaan uit gemetselde gevelstenen.  Op de 2e verdieping zorgt de geprofileerde donkere gevelbekleding voor een strakke meerwaarde.

 

Diverse doelgroepen en faciliteiten

Het ontwerp bevat woongelegenheden voor diverse doelgroepen : alleenstaanden, jonge koppels, gezinnen met kinderen, senioren of vastgoed investeerders. Elk appartement heeft standaard 2 slaapkamers. Met uitzondering van de drie studio’s die elk één aparte slaapkamer bezitten. De bruto oppervlaktes schommelen tussen 63 en 103 m². 

De toegang tot de appartementen is via gemene delen die elk een afzonderlijke lift bezitten. Voor appartementen A0.1 en A0.4 is er aan de straatzijde zelfs een afzonderlijke voordeur voorzien. 

Er zijn 3 gemeenschappelijke fietsenstallingsruimtes, waarvan 1 volledig overdekt. Elk appartementsblok heeft haar eigen lift. De gemene delen zijn allemaal volledig afgewerkt.  De prijzen verlopen van 164.500 € tot 254.500 € (excl btw, registratie en notaris). Rondom de inplanting van het gebouw zijn er autostaanplaatsen voorzien. Waarvan 3 langs de Koekoekstraat en 15 langs de Spoorweglaan. Naast het gebouw bevindt zich in de Spoorweglaan nog een extra parkeerruimte voor 11 voertuigen.

In blok C zijn er 10 individuele bergingen voorzien. Hoewel elk appartement reeds een aparte bergingsruimte voorziet, heeft u als koper de mogelijkheid om nog extra bergingsruimte toe te voegen aan uw eigendom. 

De achtergevel van de residentie is Z-gericht zodat Sint-Elooi heel veel zon geniet. Dit is zowel ideaal voor de gelijkvloerse appartementen met hun gezellige tuintjes, als voor de verdiepingsappartementen met zongerichte terrassen.