Menu

Residentie Molenhoek

Moderne nieuwbouw met 16 appartementen. 80% verkocht ! Nog 3 resterend !

Neem een kijkje Bouwheer

Appartementen met prive-tuintje !   Aantrekkelijke prijzen !

16 Luxe-appartementen TE KOOP

Moderne nieuwbouw residentie met 16 luxueuze appartementen. De oppervlaktes gaan van 65 tot 126 m², met 1, 2 of 3 slaapkamers en terrassen van minimaal 15m².  De 4 appartementen op het gelijkvloers hebben terrassen van 32 m² en een ruime private tuin.  In de kelderverdieping zijn naast 16 individuele bergingen en een gemeenschappelijke fietsenberging, ook 16 ondergrondse autostaanplaatsen (afzonderlijk te koop) en 5 bovengrondse parkeerplaatsen (ook afzonderlijk te koop). Er zijn ook twee liften voorzien. De prijzen starten vanaf 173.500 € (excl btw, registratie en notaris).

Moderne en strakke architectuur

Residentie Molenhoek charmeert door zijn hedendaags architecturaal ontwerp.  De keuze voor karakter, uitstraling en leefcomfort is bewust. 

Het ontwerp heeft een duidelijke strakke modern ogende horizontale lijn-architectuur met grote ramen en veel lichtinval.  De buitenmuren bestaan uit gemetselde gevelstenen.  De voorgevel wordt op twee plaatsen onderbroken door een brede vertikale decoratieve bekleding in tropisch hout. De horizontale lijn wordt benadrukt door een over de ganse lengte doorlopend balkon van wit architectonisch beton.  Het witte beton komt ook terug in het linteel boven de grote ramen.  Het moderne geheel ademt rust uit.

Diverse doelgroepen en faciliteiten

Het ontwerp bevat woongelegenheden voor diverse doelgroepen : alleenstaanden, jonge koppels, gezinnen met kinderen, senioren of vastgoed investeerders. Er zijn appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers en bruto oppervlaktes van 65 tot 126 m². Er is naast 8 appartementen met twee en drie slaapkamers ook bewust gekozen voor 8 woongelegenheden met één slaapkamer.

Een ondergrondse parking van 16 parkeerplaatsen (toegankelijk via een helling vanaf de Waregemstraat) biedt via de 2 liften rechtstreeks toegang tot de bovenliggende appartementen.  In de kelder zijn ook 16 individuele bergingen voorzien en een gezamenlijke fietsenstalling.  Bovengronds voorziet het ontwerp tevens in nog eens 5 voorbehouden parkeerplaatsen en 7 parkeerplaatsen voor bezoekers (kort parkeren).

Het project ligt op 17 m van de rooilijn. Hoogstammige groene aanplanting langs de straatzijde creëert aan de voorzijde van het gebouw een rustige groene binnenkoer, zonder inkijk van de buren. 

De voorkant van de residentie is Z-ZW gericht zodat de appartementen op de verdiepingen heel veel zon genieten.  De studio’s en de ruime appartementen op het gelijkvloers zijn naar achter gericht.  De ruime balkons voor de studio’s en de private tuinen van 15 m diep met terras voor de gelijkvloerse appartementen laten u hier in een groene omgeving in alle rust genieten.